Rias-Bucher, Barbara.

Det naturlige køkken. Sund og anderledes mad af gode råvarer. 200 opskrifter.

Bog

DKK 105,00

At lave sund mad betyder, at man bruger friske og usprøjtede råvarer på en måde, som får dem til at smage godt, og som er sundere og lettere at fordøje. At spise sundere er i dag et ønske og et behov hos mange mennesker, og kokke har i flere år praktiseret madlavning med sunde og naturlige råvarer. Det kan være alt fra friskfangede fisk til velhængt kød og brugen af bælgfrugter. Desuden er brugen af glemte ting som byg, boghvede, vilde krydderier og hyldeblomster også med i bogen. Bogen indeholder 200 opskrifter med eksempler på brugen af denne form for madlavning.

- Oversat fra tysk af Mimi Sørensen.

Gyldendals Bogklub, 1986.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: LIlle ernæringslære. – Kostens sammensætning. – Proteiner. – Proteiners biologiske værdi. – Fedt. – Kulhydrater. – Fiberstoffer. – Salt. – Vitalstoffer. – At spise med fornøjelse og fornuft. – Forretter, salater og snacks. – Supper, sammenkogte retter og gratiner. – Lette fiske- og kødretter. – VEgetariske hovedretter med tilbehør. – Søde hovedretter og desserter. – At slå op. – Menuforslag. – Gode redskaber. – Rigtige kogekar. – Beholdere til dampning. – Kornkværne. – Beholdere til spiring. -Naturkostleksikon. – Indbundet. – Illustreret i farver. – 157 sider. – Pænt eksemplar.