Beskrivelse
INDHOLD: Gratineret danbo med ahornsirup, rosmarin, pistacienødder og soltomater. – Karamelliseret ananas med drømmeis, vandmelon og kiwi. – Frossen appelsin med sorbetfyld. – Tranebærost med syltede valnødder og appelsin. -Friske jordbær i appelsin juice med chili, rosenpeber og vanille. – Læskende sorbeter og graniteer. – Nektariner i vin. – Blå ostecreme med druer i lage. – Figner med pistacienødder i pernod. – Søde pandekager med kold brombærcreme og vanilleis. – Ris à l’ amande. – Fastelavnsboller. – Chokoladekage. – Loubitter. – Grissini. -Picnicbrød. – Muffins med friske bær. – Dogme æblekage. – Drumhedeboller med diverse fyld. – Kult speltboller. – Mandelkager. – Fødselsdagsboller. – Adventskage med æbler og kanel. – Bruschetta. – Blommesyltetøj og peberfrugtrelish. -Grundfilosofier. – Basisvarer. Uddrag af det fedtfattige køkkens basisvarer. – Smagsgivere. Et uddrag af smagsgivere i det fedtfattige køkken. – Redskaber. Gode redskaber i et effektivt og fedtfattigt køkken.