Larsen, Anne., - Gert, Louise.

Desserter, bagværk og lidt mere til. Året rundt i det fedtfattige køkken.

Bog

DKK 70,00

Varenr. –  64.14 / H 10 – Indbundet. – Illustreret i farver. – 86 sider. – Som ny.  – 70 DKK

Der findes mange slankeskoler, der har hver deres temaer og opskrifter. Denne bog handler også om at spise fedtfattigt, og den giver masser af inspiration og gode ideer til, hvordan man bedst kan gøre det på en måde, hvor man eksempelvis kan følge årstiderne, og dermed bringe dem med ind i køkkenet. Det gælder også, når det drejer sig om desserter og bagværk, som er emnet for denne bog.

Forlaget Hovedland, 2004.

På lager

Varenummer (SKU): 64.14 / H 10 Varekategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Gratineret danbo med ahornsirup, rosmarin, pistacienødder og soltomater. – Karamelliseret ananas med drømmeis, vandmelon og kiwi. – Frossen appelsin med sorbetfyld. – Tranebærost med syltede valnødder og appelsin. -Friske jordbær i appelsin juice med chili, rosenpeber og vanille. – Læskende sorbeter og graniteer. – Nektariner i vin. – Blå ostecreme med druer i lage. – Figner med pistacienødder i pernod. – Søde pandekager med kold brombærcreme og vanilleis. – Ris à l’ amande. – Fastelavnsboller. – Chokoladekage. – Loubitter. – Grissini. -Picnicbrød. – Muffins med friske bær. – Dogme æblekage. – Drumhedeboller med diverse fyld. – Kult speltboller. – Mandelkager. – Fødselsdagsboller. – Adventskage med æbler og kanel. – Bruschetta. – Blommesyltetøj og peberfrugtrelish. -Grundfilosofier. – Basisvarer. Uddrag af det fedtfattige køkkens basisvarer. – Smagsgivere. Et uddrag af smagsgivere i det fedtfattige køkken. – Redskaber. Gode redskaber i et effektivt og fedtfattigt køkken.