Beskrivelse
INDHOLD: Fire flydende mellemmåltider. – Fire cocktails. – Fire lyndesserter. – IS: Islagkage med kakaomælk og kokos. – Granité med kakaomælk og kaffe. – Ispinde overtrukket med chokolade. – Små isdesserter med smag af kakao og mandler. – Vaniljeis med kakaomælk. – Issoufflé. – CREMER: Tiramisu med kakaomælk og appelsin. – Let cremedessert med karamelcigarer. – Creme brulée medkakomælk og kanel. – Vaniljecreme i små skåle. – Panna cotta med kakaomælk og pistaciefyld. – Yoghurt med kakaomælk. – SMÅ DESSERTER OG SØDE SNACKS: Pandekager med kakomælk a la Mont Blanc. -Flan med kakaomælk. – Vafler med kakaomælk, karamelsauce og smør. – Arme riddere med brioche og mandler. – Ris medkakaomælk og nødder. – DE RENE LÆKKERIER: Miniéclairs med kakaomælk. – Gelé med kakaomælk og hindhær. – Bløde karameller med kakaomælk. – Smørpålæg med kakaomælk. – KLASSIKERE: Fødselsdagskage. – Varm soufflé. – Juleroulade. – Profiteroles med kakaomælk.- Semuljekage.