Frederick Marryat

Børnene i Nyskoven

DKK 50,00

Varenr.: SKØN (15) / Bø-5. – Indbundet. – 1981. – 154 sider. – Pænt eksemplar. – 50 kr.

”Børnene i Nyskoven” finder sted  under Den Engelske Borgerkrig i 1647 , hvor en adelsfamilie med fire børn bor på et slot i Nyskoven.

Den klassiske,  historiske roman er skrevet af den engelske søofficer Frederick Marryat ( 1792-1848), der som ung meldte sig frivilligt til flåden. Han deltog bl.a. i Napoleonskrigene og andre ekspeditioner, og inden han trak sig tilbage havde han opnået rang af kammandør. Herefter brugte han tiden  på at skrive sine romaner.

Selvlæsning fra 11 år.

Wangels Forlag / Disneys Bogklub - 1981

På lager

Beskrivelse

HANDLING;  ”Børnene i Nyskoven” finder sted  under Den Engelske Borgerkrig i 1647 , hvor en adelsfamilie med fire børn bor på et slot i Nyskoven.  Faren er oberst og bliver dræbt under krigen, mens moren dør kort tid efter af sorg af tabet over ægtemanden.  Børnene Edward 14 år, Humphrey 12 år, Alice 11 år og Edith 8 år bliver boende på slottet alene sammen med en ældre dame, og de får lidt hjælp af Jacob Armitage , der bor i en hytte i Nyskoven.

Men en dag opdager Jacob Armitage, at oprørerne vil brænde slottet ned, og han redder børnene og tager dem med sig hjem, hvor de lærer landbrug, jagt og at tage sig af hinanden. Dog dør den aldrende Jacob snart, og børnene bliver igen alene og må klare sig selv. Det bliver en tilværelse langt fra deres tidligere liv som adelige og fuld af spænding og eventyr.