Kingo, Lilian.

Antipasti. Forretter fra hele verden.

Bog

DKK 85,00

Antipasti er mere end blot italienske appetitvækkere før pastaen. Det kan være spanske tapas, franske hors d’oeuvres eller græske meze – paletten af internationale antipasti er enorm. Ofte er marinerede oliven en tilstrækkelig optakt til det, der følger. Men hvofor skulle det ikke også være raffinerede salater og marineret fisk eller grøntsager? Bogen indeholder 50 snacks og apptetivækkere, som spænder fra det meget lette til det ekslusive.

- Oversat fra tysk af Inge Bielefeldt.

PP Forlag, 2003.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: De typiske ingredienser. – De vigtigste kokketeknikker. – Råkostbjælker med orangedip. – Tomater med mozzarella og pesto. – Feldsalat med linser og ananas. – Batavia-rucola-salat med appelsiner og spirer. – Kikærtesalat med fennikel og løg. – Marinerede oliven fyldt med mandler. – Marinerede grøntsager med rosmarin. – Julesalat med græskar. – Squash med friskostfyld. – Dejbåde med grøntsatstatar. – Peberfrugter med couscousfyld. – Casarsalat med parmesan. – Grøntsagssalat med artiskokker. – Salat med æbler, valnødder og blåskimmelost. – Salade Nicoise med kartofler og sardeller. – Spinatsalat med limabønner. – Marineret makrel med appelsinbåde. – Agurker med fiskefarsfyld. – Skaldyrssalat med selleri. – Fiskecarpaccio med avocadocreme. – Laksetatar med kartoffel- og agurkesalat. – Røgede fiskeboller på frisésalat. – Marinerede sardeller med hvidløg. – Blini med røget laks. – Tunmousse med tyttebær. – Bønnesalat med tun. – Feldsalat med andelver. – Friciule med salami og skinke. – Fjerkær på spid med æbledip. – Carpaccio med champignoner. – Lamme- og spinatsalat med avocado ig grapefrugt. – Svinekød i gelé med yoghurtsauce. – Kalvekødsboller med mozzarella. – Romainesalat med kyllingebryst. – Bønnesalat med svesker i baconsvøb. – Rispapirruller med grøntsagsfyld. – Artiskokker med pikant fyld. – Tortilla med svampe og rucola. – Gedeostekugler med nøddeskorper. – Friturestegte grøntsager i tempuradej. – Panerede tomater med persille. – Gratineret polenta med radiccchio. – Fyldte vinblade med korender. – Forårsruller med sursød sauce. – Bagte pastinakker med pæresalat. – Thai kyllingeruller med chili-dip. – Brushetta med oliven og sardeller. – Kartoffeltortilla med oliven. – Enchilads med skinke og grøntsager. – Uindbundet. – Illustreret. – 94 sider. – Pænt eksemplar.