Beskrivelse
INDHOLD: De typiske ingredienser. – De vigtigste kokketeknikker. – Råkostbjælker med orangedip. – Tomater med mozzarella og pesto. – Feldsalat med linser og ananas. – Batavia-rucola-salat med appelsiner og spirer. – Kikærtesalat med fennikel og løg. – Marinerede oliven fyldt med mandler. – Marinerede grøntsager med rosmarin. – Julesalat med græskar. – Squash med friskostfyld. – Dejbåde med grøntsatstatar. – Peberfrugter med couscousfyld. – Casarsalat med parmesan. – Grøntsagssalat med artiskokker. – Salat med æbler, valnødder og blåskimmelost. – Salade Nicoise med kartofler og sardeller. – Spinatsalat med limabønner. – Marineret makrel med appelsinbåde. – Agurker med fiskefarsfyld. – Skaldyrssalat med selleri. – Fiskecarpaccio med avocadocreme. – Laksetatar med kartoffel- og agurkesalat. – Røgede fiskeboller på frisésalat. – Marinerede sardeller med hvidløg. – Blini med røget laks. – Tunmousse med tyttebær. – Bønnesalat med tun. – Feldsalat med andelver. – Friciule med salami og skinke. – Fjerkær på spid med æbledip. – Carpaccio med champignoner. – Lamme- og spinatsalat med avocado ig grapefrugt. – Svinekød i gelé med yoghurtsauce. – Kalvekødsboller med mozzarella. – Romainesalat med kyllingebryst. – Bønnesalat med svesker i baconsvøb. – Rispapirruller med grøntsagsfyld. – Artiskokker med pikant fyld. – Tortilla med svampe og rucola. – Gedeostekugler med nøddeskorper. – Friturestegte grøntsager i tempuradej. – Panerede tomater med persille. – Gratineret polenta med radiccchio. – Fyldte vinblade med korender. – Forårsruller med sursød sauce. – Bagte pastinakker med pæresalat. – Thai kyllingeruller med chili-dip. – Brushetta med oliven og sardeller. – Kartoffeltortilla med oliven. – Enchilads med skinke og grøntsager. – Uindbundet. – Illustreret. – 94 sider. – Pænt eksemplar.