Angela’s Ashes. – Dvd (ny)

Film

DKK 55,00

Varenr. Dvd.1 /255. –  Engelsk drama, 1999. – Instruktør: Alan Parker. – Baseret på erindringsromanen  ”Angela’s Ashes” af Frank McCourt. – Medvirkende: Emily Watson og  Robert Carlyle.- Spilletid: 140 minutter. – Med danske, norske, svenske og finske undertekster.   –  EKSTRA:  Bag kameraet. – Interviews. – Trailer. – Frank McCourts kommentarer. – 55 kr.   

Handlingen tager udgangspunkt i Irland i 1930rne, hvor et fattigt irsk par beslutter at emigrere til USA for at komme væk fra sult, nød og elendighed. Midt i al elendigheden er der dog også sammenholdet mellem forældre og børn, der kæmper for en bedre tilværelse, selv om det er svært.

Sandra Metronome - 1999

På lager

Beskrivelse

HANDLING: De to irske emigranter Angela og Malachy er taget til USA  i håbet om en bedre tilværelse, men i 1934 er depressionen på sit højeste, og tilværelsen bliver derfor ikke så nem, som de havde håbet. Frank er den første i en hurtigt voksende børneflok, og kort tid efter følger tvillinger samt  en pige, der dog dør, da hun er 7 mdr. gammel.

Den ulykkelige familie beslutter sig for at vende tilbage til Irland, men situationen kompliceres af, at Angelas familie aldrig har accepteret hendes valg af ægtemand. Det skyldes, at han har haft svært ved at holde på et arbejde , og samtidig er han protestant og fra Belfast. Dog låner Angelas mor sin datter penge til at vende tilbage til Irland, men  her er forholdene endnu værre end i USA. Angela kæmper dog videre på trods af al modgangen og flere dødsfald i børneflokken.